Menu

Menu

Opendeur TVV Think Pink

omslagfoto

De lente is in het land en dat gaat meestal gepaard met veel opendeurdagen! Waarom net dan, vroeg ik me af. Het antwoord is volgens mij heel simpel. De mensen zijn blij dat die lange winter eindelijk gedaan is, beginnen aan de lente schoonmaak en zetten dan ook graag de deuren open voor iedereen. Althans zo gaat het toch bij ons. Dit jaar hadden we ons voorgenomen het niet te groots aan te pakken. Vorig jaar organiseerde we een geweldig leuke modeshow samen met Louise Shop en Flanel accessoires. Dit was een enorm succes! Maar hier kroop jammer genoeg enorm veel werk in. Daarom wouden we het dit jaar wat kleinschaliger doen. Dat lukt ons echter niet!

Op vrijdag 6mei zetten we onze deuren open en dit voor het hele weekend. We starten vrijdag avond samen met de avondmarkt te Pulderbos. Het hele weekend zal staan in teken van Think Pink! Vanaf 18u00 kan je je haren laten stylen voor een vrije gift, je kan leuke nieuwe kleren shoppen bij Louise Shop, je nageltjes laten verzorgen door Harper’s Beauty, leuke postkaarten en tekeningen kopen van onze grafisch ontwerpster Carolien Hofmans en als ultrafijne afsluiter kan je een leuk kransje komen maken tijdens een workshop van ‘t Fleurig nestje dit ook aan vrije gift! We organiseren ook een veiling waarop je op leuke spulletjes van ons allemaal kan bieden. Wij schenken graag onze opbrengsten of een deel ervan aan Think Pink!

Dus zoals ik daarnet al zei lukt het ons echt niet om het kleinschalig aan te pakken. We willen natuurlijk ook een mooi bedrag kunnen afleveren op het einde van dit weekend. Zelf ga ik er helemaal in op om zoiets te organiseren! Ik doe dit zo graag dat ik mezelf helemaal geef eens alles dan voorbij is val ik weer in een ‘gat’ omdat ik dan plots ‘niets’ meer om handen heb! Wat totaal absurd is want ik heb een voltijds job op school, daarbij nog mijn kapsalon en dan de organisatie van zo’n leuk weekendje er nog eens bij. Maar dat is natuurlijk met heel veel liefde en passie gedaan!

Ik kan hier uren schrijven over mijn passie voor mijn job, aangezien ik dit zo graag doe! Toch moet ik oppassen. Zoals iedereen trouwens. Eind vorig jaar begin dit jaar belandde ik in een depressie. Had nooit gedacht dat mij dit zou overkomen. ‘Dat is toch iets voor mensen die hun job niet graag doen’ dacht ik. Niets is minder waar! Mensen die hun werk met volle overgave en passie doen zijn hier net gevoeliger aan denk ik. Ook al doe je je werk graag en doe je dit met heel veel passie af en toe moet je gewoon op de rem gaan staan. Hoe moeilijk dit ook is. Ik ben er nu aan het uitkomen, voel me veel beter! Maar besef wel heel goed dat ik er nog zeker niet ben! Er is nog veel werk aan de winkel! Zo moet ik bijvoorbeeld echt leren om tijd voor mezelf te nemen en hier van te genieten. Dat is moeilijk, ik dacht dat ik dat kon maar  dat is iets wat veel mensen niet 100% kunnen. Ik ben sinds enkele maanden begonnen met een nieuwe soort therapie voor mij : Nei-therapie. Ik kende dit niet. Tot iemand in mijn naaste omgeving me hierover vertelde. Wauw dat werkt goed seg ! Heb eindelijk na lange tij het gevoel dat ik uit die diepe zwarte put aan het klimmen ben. In het begin wou ik dat zo weinig mogelijk mensen het wisten van mijn depressie. Waarom? Schaamde ik mij? Wou ik niet dat mensen ‘medelijde’ kregen? Was ik bang voor wat mensen van mij gingen denken? Ik weet het niet, het maakt nu ook niet meer uit! Ik wil graag mijn ervaring delen met andere en voorkomen dat er nog mensen in die put geraken. In het begin was ik bang om snel weer te hervallen, Ik wil me nooit nog zo voelen als enkele maanden geleden. Nu ik de draad weer heb opgepikt heb ik het gevoel dat dit me ook heeft geholpen me weer te voelen zoals ik me nu voel. Geweldig! Ik kan nu met een gerust hart zeggen : ‘ Ik ben gelukkig!’ Ook al weet ik zoals ik eerder al zei dat ik er nog niet ben maar ik weet dat er een uitweg is en dat alles wel weer goed komt! Ook het feit dat iedereen zegt dat ik er goed uitzie zal daar wel iets mee te maken hebben. Mensen zien natuurlijk ook wel dat ik me beter voel en weer meer begin te lijken op de ‘oude-ik’ maar dan een betere vernieuwde versie!

Wauw, ik dacht even een blog te schrijven over ons opendeurweekend, is dit toch even anders uitgedraaid. Maar voel me opgelucht! Jullie zijn natuurlijk allemaal vanharte welkom op ons opendeurweekend 6 -7 en 8mei!

 

-Sarah Cornelis trotse eigenaar Au petit FroeFroe

affiche

Augustus Bruidjesmaand!

Augustus is begonnen en dat wil zeggen dat ook het ‘Trouwseizoen’ stilaan begint! 
Ervoor mogen zorgen dat de bruid er stralend uitziet op de mooiste dag van haar leven vind ik GEWELDIG!! 
Als dan het moment daar is dat de bruidegom zijn toekomstige vrouw ziet en die schittering in zijn ogen verschijnt , bij zichzelf ziet denken hoe trots hij wel niet is! Wel, daar doe ik het voor! Dat is mijn ‘kippenvel-momentje’ bruidbruid 2