Menu

Menu

Producten

logo davines

 

 • HET VERHAAL VAN DAVINES

  Davines Group is opgericht in Parma, Italië, in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven. Na een decennium van verwerven van expertise, begonnen we met het creëren van ons eigen merk Davines haarverzorgingsproducten, exclusief voor salons, en in 1996 richtten we [ comfort zone ] huidverzorging voor topschoonheidssalons op.

  “”DOOR SCHOONHEID DUURZAAM TE CREËREN, MOEDIGEN WE MENSEN AAN OM ZICHZELF, DE OMGEVING WAARIN ZE LEVEN EN WERKEN EN DE DINGEN WAARVAN ZE HOUDEN TE VERZORGEN.””

  Vanaf het begin hebben we ons gericht op het vervaardigen van kwaliteitsproducten die wetenschappelijk samengesteld zijn en brengen wij onze onderscheidende stijl en karakter tot uitdrukking.

  Onze stijl weerspiegelt onze nieuwsgierigheid en het open staan voor de wereld – verschillende culturen, gebruiken en mensen die ons echt inspireren – en ons Italiaanse perspectief van geschiedenis en kunst, design en mode, cultuur en levensstijl omdat het ons erfgoed is en wie wij zijn. We houden van dingen die eenvoud en harmonie uitstralen omdat hun schoonheid altijd modern is. En hoewel wij de trends volgen, stellen wij ons ten doel om concepten en producten te creëren die voorbestemd zijn om klassiekers te worden met hun tijdloze aantrekkingskracht.

 • Kwaliteit betekent voor ons het hebben van de vrijheid om de beste producten te creëren met aandacht en respect voor onze leefomgeving, met het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en het toepassen van de wetenschap op elk product om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Kwaliteit is een doel van ons allemaal, van onze partners en consumenten als kwaliteit van leven.

  Bij Davines durven we te doen waar we in geloven en in plaats van ons aan te passen aan de massa, laten we onze intuïtie onze weg banen. Dit geeft ons vrijheid om concepten en producten te ontwikkelen die origineel en authentiek zijn en emotioneel verbonden met mensen. Ons werk is een doordachte balans van inhoud en stijl, natuur en wetenschap, mensen en karakter. Het is wat ons in staat stelt om wat wij levensverbeterende projecten noemen te creëren.

  Meer dan twee decennia later omspant de Davines gemeenschap meer dan 75 landen, duizenden salons en honderden en honderden gepassioneerde kappers. Hoewel we continu groeien met hoofdkantoren in Parma, New York City, Parijs, Londen en Mexico City, zijn onze wortels stevig gegrond in onze oorsprong als onderzoekslaboratorium in familiebezit, geleid door dezelfde behoefte aan kwaliteitsproducten met een authentieke benadering en tijdloze aantrekkelijkheid.

   

  ONZE MISSIE

  Het is ons doel om te inspireren en de kwaliteit van het beroepsleven van schoonheidsprofessionals over de hele wereld te verbeteren door concepten, producten en diensten die ze in staat stellen om unieke ervaringen te bieden aan hun cliënten.

Untitled2

 

 • Untitled3

 • OI/Oi

  De OI/Oil is een potion geboren uit de harmonie tussen tegengestelde elementen die elkaar aanvullen. Geïnspireerd door de vrouwelijke en mannelijke beginselen, welke de stichting zijn van het universele leven, zijn verbonden met de diepe betekenis van de twin en het verzetten van kosmische krachten van Yin en Yang, de binaire code van de moderne digitale revolutie, en tot slot de Alfa en de Omega van cosmetische  haarbenodigdheden.

  OI/oil is een multifunctionele olie voor universeel gebruik, maakt het haar goed doorkambaar, heeft een anti-frizz en beschermend effect dat de tijd van het drogen van het haar verminderd, of op wanneer je het op droog haar gebruikt resulteert in een glanzende en zachte afwerking. De OI/Oil is een potion geboren uit de harmonie tussen tegengestelde elementen die elkaar aanvullen. Geïnspireerd door de vrouwelijke en mannelijke beginselen, welke de stichting zijn van het universele leven, zijn verbonden met de diepe betekenis van de twin en het verzetten van kosmische krachten van Yin en Yang, de binaire code van de moderne digitale revolutie, en tot slot de Alfa en de Omega van cosmetische  haarbenodigdheden.

   

 

 

 • Naturaltech

  Davines heeft Replumping toegevoegd aan de Naturaltech lijn van probleemoplossende producten. Met als doel om het haar te ‘vullen’, waardoor het veerkrachtiger, compacter en voller wordt.

  De Replumping range bestaat uit een shampoo, een conditioner, een hair filler superactive salonbehandeling en een hair filler superactive spray voor thuisgebruik.

  De effectiviteit van Replumping is te danken aan natuurlijke extracten uit pruimen voor een antioxiderende werking en hyaluronzuur dat de veerkracht van het haar herstelt.


 • Untitled

 

 

Untitled4

Nourishing hair treatment

Herstelt het haar tot diep vanbinnen. Ideaal voor beschadigd tot zeer beschadigd haar, gekleurd/ontkleurd haar. Geeft de haren weer een natuurlijke glans en voelt weer zijdezacht aan. Na de eerste keer voel je al een opmerkelijk verschil! Dit is een kuur en dient herhaalt te worden na 5à6 weken voor het beste resultaat.